ELBSA MILLORA L´ENLLUMENAT DEL POBLE D´ARIANY

Feb 26th, 2016Comments Off on ELBSA MILLORA L´ENLLUMENAT DEL POBLE D´ARIANY

arianyLa nostra empresa ha estat guanyadora del consurs per a la millora de l’enllumenat del Terme Municipal d’Ariany. Així ho reflexà l’edició digital i escrita del diari de Mallorca el dia 19 de Febrer de 2016.

 

http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2016/02/19/mejora-alumbrado-persigue-garantizar-seguridad/1095020.html

ELS ESPECIALISTES DEL SEU BANY

Mar 13th, 2015Comments Off on ELS ESPECIALISTES DEL SEU BANY

Des de fa més 30 anys som especialistes en el disseny del seu bany.

OFERTES AIRE CONDICIONAT PER A L’ESTIU

Jun 27th, 2014Comments Off on OFERTES AIRE CONDICIONAT PER A L’ESTIU

OFERTES AIRE CONDICIONAT PER A L’ESTIU

DEMANA OFERTA SENSE CAP COMPROMÍS.
POSSIBILITAT DE FINANÇAMENT AL 0% INTERÉS.

Elbsa vos desitja ……

Dec 17th, 2013Comments Off on Elbsa vos desitja ……

PRIMERA EMISSIÓ SPOT ELBSA PER IB-3 EL DIA 1 DE JUNY A LES 13:20H

May 31st, 2013Comments Off on PRIMERA EMISSIÓ SPOT ELBSA PER IB-3 EL DIA 1 DE JUNY A LES 13:20H

VOS AVANÇAM L’ANUNCI QUE ES COMENÇARA A RETRANSMETRE EL DISSABTE 1 DE JUNY  PER IB-3 A PARTIR A LES 13:20H.

ENLLAÇ:  SPOT ELBSA

CERTIFICACIONS ENERGÈTIQUES PER ELS EDIFICIS A ELBSA

May 31st, 2013Comments Off on CERTIFICACIONS ENERGÈTIQUES PER ELS EDIFICIS A ELBSA

VINGUI A ELBSA I PODRÀ ACONSEGUIR EL CERTIFICAT ENERGÈTIC NECESSARI DES DE 1 DE JUNY PER ELS EDIFICIS QUE S’HA DE LLOGAR O VENDRE.

A MÉS L’ASSESSORAREM EN LES MILLORES QUE ES PODEN FER PER TENIR UN MENOR COST ENERGÈTIC A LA SEVA BUTXACA I UN MAJOR RESPECTE AL MEDI AMBIENT.

Manteniment de la piscina 2

May 24th, 2013Comments Off on Manteniment de la piscina 2

Si tot i haver aplicat a la teva piscina un tractament durant l’hivern, observes que l’aigua està bruta, hauràs de netejar abans d’ajustar el pH i de realitzar la cloració de xoc. La recuperació de l’aigua passa per la revisió del sistema de filtració i l’ús de floculant, substància que ajuda a concentrar les partícules brutes al fons del got o en el filtre perquè puguin retirar posteriorment amb el netejafons, o per aspiració, a través del filtre.

Amb l’aigua neta, gairebé hauràs finalitzat la posada a punt del teu piscina, però encara queda un últim capítol, la comprovació del correcte funcionament dels embornals, els filtres, la bomba, les escales, les dutxes, etc. A més, és convenient que netegis a consciència totes les àrees adjacents al vas.

Manteniment de la piscina 1

May 17th, 2013Comments Off on Manteniment de la piscina 1

Si tens piscina, ha d’anar pensant en preparar-la per l’arribada del bon temps. En el cas que hagis aplicat a la mateixa un tractament durant l’hivern, ara només hauràs de fer una posada a punt senzilla.

La responsabilitat en aquesta matèria passa per tenir cura de la piscina tot l’any, amb un tractament durant l’hivern, que inclou l’aplicació d’un producte perquè l’aigua no s’embruti, l’activació del filtre regularment, i la protecció de la superfície amb una coberta de plàstic.

Si has complert aquesta premissa, la posada a punt del teu piscina serà molt senzilla. El primer que has de fer és aixecar la coberta de plàstic que l’ha protegit durant l’hivern, i fer una ullada a l’aigua, en el cas que estigui neta, només cal que eliminis les impureses del fons, de les parets i de la superfície amb arrossegadors manuals, netejafons semiautomàtics o aspiradores automàtiques. Després, ajustar el pH, entre 7 o 7,8, i faràs una cloració de xoc, amb un tipus de clor més forta de l’habitual, per desinfectar l’aigua.

I ja està la piscina per gaudir-la.

ELBSA DISTINGUIDA PER EL GOVERN I ASEPEYO PER LA SEVA SINISTRALITAT ZERO

Apr 26th, 2013Comments Off on ELBSA DISTINGUIDA PER EL GOVERN I ASEPEYO PER LA SEVA SINISTRALITAT ZERO

32 Empreses de les Illes Balears, entre elles ELBSA, han rebut un premi per part d’Asepeyo, amb la participació de la Directora General de Treball i Salut, reconeguent la tasca feta en prevenció del risc laboral que ha tingut com a resultat una sinistralitat zero causant baixa o malaltia en els 2 darrers anys.

Article ABC: http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=1401935

ELBSA NOU PARTNER LOXONE (DOMÒTICA)

Apr 12th, 2013Comments Off on ELBSA NOU PARTNER LOXONE (DOMÒTICA)

ELBSA NOU PARTNER LOXONE (ESTUDIS SENSE COMPROMÍS)

El Miniserver de Loxone es la peça central de la solució d’automatització de Loxone. Permet realitzar un control total dels diferents sistemes existents a la nostra llar o efidici. Desde un simple control de persiana a una zonificació de calefacció o refrigeració inteligent y eficient energèticament. El Miniserver permet real·litzar tot això!

També inclou control desde app mòbil!

www.loxone.es

Page 1 of 512345»
UA-22298047-1