Manteniment de la piscina 1

May 17th, 2013Comments Off on Manteniment de la piscina 1

Si tens piscina, ha d’anar pensant en preparar-la per l’arribada del bon temps. En el cas que hagis aplicat a la mateixa un tractament durant l’hivern, ara només hauràs de fer una posada a punt senzilla.

La responsabilitat en aquesta matèria passa per tenir cura de la piscina tot l’any, amb un tractament durant l’hivern, que inclou l’aplicació d’un producte perquè l’aigua no s’embruti, l’activació del filtre regularment, i la protecció de la superfície amb una coberta de plàstic.

Si has complert aquesta premissa, la posada a punt del teu piscina serà molt senzilla. El primer que has de fer és aixecar la coberta de plàstic que l’ha protegit durant l’hivern, i fer una ullada a l’aigua, en el cas que estigui neta, només cal que eliminis les impureses del fons, de les parets i de la superfície amb arrossegadors manuals, netejafons semiautomàtics o aspiradores automàtiques. Després, ajustar el pH, entre 7 o 7,8, i faràs una cloració de xoc, amb un tipus de clor més forta de l’habitual, per desinfectar l’aigua.

I ja està la piscina per gaudir-la.

UA-22298047-1